Het auditorium van het ziekenhuis in Leeuwarden was toe aan een update. De tribune was erg verouderd, de ruimte was bedompt en de akoestiek was slecht. Wel was er een beperking in budget en had ‘De Vrienden van het MCL’ de wens om een werk van Claudy Jongstra te verwerken in het resultaat. Naar aanleiding van de plannen van de kunstenares zijn kleuren en materialen aangepast aan de vilten doeken aan de wanden. De vloer en het plafond bleven als bestaand om binnen het gestelde budget te kunnen blijven. Door de andere tinten rustig te houden, maken vloer en plafond de warmte in de ruimte en worden de vilten doeken de eye-catchers. Door minimale aanpassingen in plafond, verdikking van de gordijnen en de doeken van Claudy Jongstra is de akoestiek ook flink verbeterd.

Auditorium

  • update auditorium Medisch
  • Centrum Leeuwarden