Een patiënten kamer op de afdeling oncologie welke tijdelijk dienst moet doen als plek voor Berino, het bedrijf wat binnen het MCL haarwerken, hoofdbanden, beautybehandelingen en lingerie speciaal voor borstprotheses verzorgt. Naast Berino wil de afdeling ook graag plek houden om grote overleggen in deze ruimte te laten plaats vinden. Omdat de ruimte uiteindelijk zijn functie als patiëntenkamer niet mocht verliezen, blijven de electra-punten, zuurstofpunten bij het bed in stand. Een flinke technische balk welke de twee blanco wanden van de ruimte doorkruizen. Door een prachtig gordijn toe te passen langs één achterwand maskeert dit de technische aspecten van deze ruimte en krijgt de ruimte automatisch een warmere uitstraling zodat een klant zich toch even in een ‘welness’ ruimte waant.

MCL Berino

  • ontwerp voor de inrichting
  • van Berino in het
  • Medisch Centrum Leeuwarden