kop van oost

annetpoland kopvanoost banner

Naar aanleiding van een prijsvraag uitgeschreven door Lefier en Thuis Makelaars heeft grib deze opdracht mogen uitvoeren. De opgave bestond uit het maken van een tijdelijke inrichting voor één van de vier penthouses van de Kop van Oost met het doel de verkoop te stimuleren. We hebben ervoor gekozen om de potentie en de ruimtelijkheid te tonen en te versterken om deze zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor een brede doelgroep.

In plaats van de gehele woning van 260 m2 in te richten heeft grib gewerkt met een aantal zones. Deze zones zijn volledig ingericht, tot accessoires aan toe. Kunstenares Marijke Berghuis deze zones versterkt heeft met een geluidsinstallaties, lichtinstallaties  en tekstfragmenten zoals “Schat ik ben thuis”, “Doe jij het licht uit?” 

Kledingstukken en gebruiksvoorwerpen benadrukken het gevoel van bewoning; de stropdas die over de leuning van de bank ligt met versterkt door de geluiden van een huiselijk feestje.

Ondanks het beperkte budget heeft de inrichting toch een luxe uitstraling door sponsering van Style 26, B’Rooche, CLA, Dekko, Birza, MeFloors, Han Koning en Leoxx.